Scan Parts Aps

Omfattende erfaring inden for indkøb og salg startede Scan Parts Aps.

Hvem er vi

Renoverede dele – vores speciale fra dag ét

Scan Parts har siden starten specialiseret sig i renoverede dele på ombytning til lastbiler og busser. Vi startede vores virksomhed med fokus på det danske marked, hvor vi hurtigt opbyggede et solidt kundeunderlag blandt vognmænd og værksteder.

Succesfuld ekspansion i Norden

Gennem årene har vi udvidet vores virksomhed til at omfatte hele Norden. I dag er vi en velrenommeret leverandør af renoverede dele i Norge, Sverige, Finland og Island. Vi har opnået stor succes i disse lande, og vores navn er synonymt med kvalitet og pålidelighed.

Fremtiden: Fokus på Skandinavien og konstant innovation

Vores målsætning for fremtiden er at udbygge vores position som den førende leverandør af renoverede dele på det skandinaviske marked. Vi vil fortsat fokusere på at tilbyde et bredt produktsortiment, der dækker alle typer og mærker af lastbiler og busser. Samtidig vil vi være på forkant med den teknologiske udvikling inden for motorer, gearkasser, styrehuse og andre komponenter.

Kundefokus og værdi for pengene

Hos Scan Parts er vores kunder altid i fokus. Vi stræber efter at tilbyde den bedste kvalitet til den mest konkurrencedygtige pris. Vi er overbeviste om, at du hos os får mest valuta for pengene.

Karina Jacobsen

Indkøb/salg og økonomi

Nikolaj Christoffersen

Salg/marketing og lager

Scan Parts ApS

Danmarks førende leverandør af reservedele og ombytterdele til transportbranchen.

Scan Parts vil være de bedste på renoverede dele til lastbiler og busser og til alle typer og mærker.

Hos os er vores kunder i fokus, og vi ønsker at give bedste kvalitet og mest valuta for pengene.