Scan Parts Aps

Ombytterprogram

Ombytning

Vores ombytterprogram

Scan Parts ombytterprogram er til stor fordel for vores kunder.
Der er store besparelser på vores produkter frem for den originale leverandør.

Udover en prisbesparelse, undgår man også spildtid på værksted da køretøjet ikke holder stille (f.eks. ved reparation af delen), udover selve monteringen af den renoverede del.

Men det er ikke kun vores kunder som har fordel af vores renoverede dele på ombytning. Også miljøet og ressourcer har gavn af vores ansvarlige genbrug af de materialer som allerede er i brug.

Alle vores dele bliver brugt igen og igen hvor det er muligt, og uden at det går udover kvalitet og sikkerhed på vores produkter.

Derfor bliver alle vores produkter gennemgået fra top til tå når vi renoverer dem – alle slidte og dårlige dele bliver udskiftet med nye.

Endelig bliver alle Scan Parts renoverede dele gennemkørt i professionelle testbænke for godkendelse inden levering.

Genbrugssystem
Scanparts Aps

Kontakt os i dag for at høre mere om vores produkter og services.

Hos Scan Parts går vi altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder modtager de absolut bedste renoverede autodele på markedet. Vi sætter meget høje krav til vores produkter, og da de alle er genbrugte, er det ekstra vigtigt for os, at renoveringsprocessen er fuldstændig i top.

Derfor sætter vi altid kunden i centrum. Vi er et erfarent hold af medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med din ordre.

Søg efter sider, kategorier eller varenummer.