Scan Parts Aps

Renovering & Genanvendelse

Vores forretningsgang

Renovering og genanvendelse

På baggrund af vores forretningsmodel har vi i adskillige år haft en markant dedikation til bæredygtighed og ansvarlighed. Den miljømæssige belastning ved brugen genanvendelige produkter er betydeligt mindre sammenlignet med nyproducerede reservedele.

Vi ser en stigende efterspørgsel efter genanvendte autodele.

Retursystemet er en cirkulær model

Et retursystem, der kan sammenlignes med flaskepantsystemet fungerer genanvendelse af autodele på en lignende måde. Når en autodel forbruges eller udskiftes, kan ejeren af køretøjet returnere den gamle del til Scan Parts, på samme måde som man returnerer tomme flasker til et flaskepant-system.

Det skaber fundament for produkt cirkulation, og udover at modellen er bæredygtig, medfører den også, at kunden opnår en betydelig besparelse ved at købe en refabrikeret reservedel frem for en ny.

I sidste ende er en livscyklusvurdering en kontinuerlig proces, og en af de vigtigste faktorer er kundens unikke driftsforhold og behov.

Scan Parts opererer med et retursystem, hvor distributører, såsom autodeleforhandlere, betaler en pant ved køb af en genanvendt reservedel, som de derefter sælger videre til autoværksteder. Denne pant refunderes til dem, når de senere returnerer en tilsvarende reservedel tilbage til os.

Renovering af reservedele er processen med at genoprette brugte bildele til en funktionel tilstand. Dette kan omfatte rengøring, inspektion, reparation og udskiftning af slidte dele. Renoverede autodele kan være en mere omkostningsbesparende og miljøvenlig løsning sammenlignet med køb af nye dele.

Miljøvenlig: Genbrug af reservedele reducerer behovet for at producere nye dele, hvilket sparer på ressourcer og energi. Det reducerer også mængden af ​​affald, der sendes til lossepladser.

Omkostningsbesparende: Renoverede reservedele kan være betydeligt billigere end nye dele. Dette kan spare dig penge på dine reparationer.

Kvalitetssikret: vi tilbyder hele 12 måneders garanti på alle vores renoverede produkter

Scanparts Aps

Kontakt os i dag for at høre mere om vores produkter og services.

Hos Scan Parts går vi altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder modtager de absolut bedste renoverede autodele på markedet. Vi sætter meget høje krav til vores produkter, og da de alle er genbrugte, er det ekstra vigtigt for os, at renoveringsprocessen er fuldstændig i top.

Derfor sætter vi altid kunden i centrum. Vi er et erfarent hold af medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med din ordre.

Søg efter sider, kategorier eller varenummer.