Scan Parts Aps

Gearkasse

Gearkasse

Generelt om Gearkasser

Scan Parts leverer nye, renoverede og brugte gearkasser til lastbiler og busser. Volvo – Scania – Allison – ZF – Eaton – Mercedes – Iveco – MAN – Leyland – Daf – Renault – Wilson. De renoverede gearkasser bliver for det meste leveret på det man kalder “ombytningsbasis”. Dette indeholder, at vi leverer en fuldt renoveret gearkasse med 12 måneders garanti og debiterer samtidig for et depositum indtil den gamle gearkasse er returneret til os. Når vi har vurderet om den gamle del er i stand til at blive renoveret med videresalg for øje, bliver depositummet krediteret. I de tilfælde hvor man ved at den gamle del er ødelagt og til skrot, aftaler man en levering på direkte salgsbasis. Scan Parts vil være i stand til at levere næsten alle typer gearkasser fra vores fabrik indenfor en rimelig tidshorisont. Scan Parts kan også tilbyde reparation af dit gamle objekt, selvfølgelig med 12 md. garanti.
Scanparts Aps

Kontakt os i dag for at høre mere om vores produkter og services.

Hos Scan Parts går vi altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder modtager de absolut bedste renoverede autodele på markedet. Vi sætter meget høje krav til vores produkter, og da de alle er genbrugte, er det ekstra vigtigt for os, at renoveringsprocessen er fuldstændig i top.

Derfor sætter vi altid kunden i centrum. Vi er et erfarent hold af medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med din ordre.

Søg efter sider, kategorier eller varenummer.